Logo Mijn Geilste Foto
  • #
  • #
Categorie
Geaardheid
Ik zoek een
Provincie
Algemene voorwaarden

1.0 Een profiel plaatsen bij Mijngeilstefoto.nl is geheel gratis en vrijblijvend.
1.1 De minimale leeftijd voor het plaatsen van een profiel en het bezoeken van deze website is 18 jaar. Bij twijfel is Mijngeilstefoto.nl gerechtigd om een profiel te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.
1.2 Het is verboden om een profiel te plaatsen met informatie en fotos van iemand anders dan jezelf. Indien aangetoond is Mijngeilstefoto.nl gerechtigd om het profiel in kwestie direct op non actief te plaatsen of te verwijderen. Indien er sprake is van een serieuze kwestie, is Mijngeilstefoto.nl gerechtigd om de informatie aan de bestemde instantie af te geven.
1.3 Mijngeilstefoto.nl behoudt het recht om profielen af te keuren en of te verwijderen.
1.4 Mijngeilstefoto.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit van de geplaatste profielen, noch voor alle afspraken, contacten en afspraakjes die voortvloeien uit het gebruik van Mijngeilstefoto.nl.
1.5 Mijngeilstefoto.Nl behoudt het recht om de geplaatste profielen te gebruiken voor promotietools en ter promotie van het portaal Mijngeilstefoto.nl + netwerk sites.
1.6 Mijngeilstefoto.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor storingen van welke aard dan ook op het portaal Mijngeilstefoto.nl + netwerk.
1.7 Mijngeilstefoto.nl zal nooit persoonlijke informatie uitgeven aan derden, tenzij er onomstotelijk bewezen is dat de persoon in kwestie in ernstige overtreding is met de gebruikers voorwaarden of de huidige Nederlandse wetgeving.
1.8 Iedereen is verplicht om binnen 14 dagen zijn profiel informatie in te vullen en een foto te plaatsen, indien niet, behoudt Mijngeilstefoto.nl het recht om het profiel te verwijderen.
1.9 Iedereen mag per persoon maar 1 profiel aanmaken.
2.0 Mijngeilstefoto.nl behoudt het recht om de algemene voorwaarden zonder voorafgaande aankondiging te veranderen.
2.1 Fotos van anderen of met copyright niet zijn toegestaan om als foto te gebruiken.

Online

Copyright mijngeilstefoto.nl - Alle rechtenvoorbehouden

Algemene voorwaarden - Privacy policy